Vers vlees

Wij bieden dagelijks een uitgebreid assortiment vers vlees aan van rund, varken, kip, kalkoen. Op bestelling bieden wij ook lamsvlees, wild, konijn en zoveel meer aan. Ons varkensvlees is van Belgische origine en wordt in eigen atelier vakkundig versneden. Ons rundsvlees is het van het Belgisch Wit-Blauw ras.


Bereidingen

 Bereid stoofvlees, vidévulling, balletjes in tomatensaus, pastaschotels, gehaktschotels, konijn met pruimen, stoempen en zoveel meer. Het aanbod van onze bereide gerechten is ontelbaar. Wij proberen u wekelijks te verrassen met nieuwigheden.

Charcuterie en salades

Charcuterie slecht voor de gezondheid! Wij durven vandaag nog steeds met fierheid zeggen dat wij nog veel van onze charcuterie en salades in eigen huis maken op ambachtelijke wijze. Gekookte hesp, boterhamworst, witte worst, bloedworst, vleessalade, kipsalade en zoveel meer ...

Kazen

Ons kaasassortiment is gevarieerd met wekelijks nieuwigheden. Wij bieden de klassieke Franse kazen aan aangevuld met zowel Belgische, Italiaanse of Spaanse kazen. 

BBQ

Alle benodigdheden voor een kwaliteitsvolle BBQ hebben wij in huis. Heerlijke cote à l'os, gemarineerd vlees, scampibrochettes, zalmpapilotte en een zeer ruim en gevarieerd aanbod koude salades, o.a. met pasta, aardappelen, rijst, ...